Curtea de Apel Pitesti ar putea pronunta miercuri SENTINTA in cazul lui CRISTIAN CIOACA

Curtea de Apel Pitesti ar putea pronunta miercuri SENTINTA in dosarul de omor al lui CRISTIAN CIOACA, politistul condamnat de instanta de fond la 22 ani de inchisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu.

Sedinta este programata de dimineata, de la ora 8.30, dosarul lui Cristian Cioaca fiind singurul aflat pe rolul completului de judecata, conform informatiilor publicate pe portalul instantelor din Arges.

Citeste si: Decizia in DOSARUL ELODIA, in 4 iunie! Cristian Cioaca a iesit la balcon si a salutat presa

Instanta de apel a amanat deja de doua ori pronuntarea in aceasta cauza, mai intai pe 20 mai, cand s-a incheiat cercetarea judecatoreasca in cauza, iar apoi pe 27 mai, cand a fost stabilit noul termen.

Instanta de apel a finalizat, inca din 11 februarie, audierea martorilor din dosar. Au mai fost audiati ulterior mama si fratele Elodiei, Emilia si Robert Ghinescu, in calitate de parti civile, ei apreciind la cinci milioane de euro despagubirile pe care i le solicita inculpatului.

Citeste si: CRISTIAN CIOACA, ultima JUDECATA

Cristian Cioaca a fost eliberat pe 14 februarie din Penitenciarul Colibasi, dupa ce completul de divergenta al Curtii de Apel Pitesti a admis inlocuirea masurii arestarii preventive cu controlul judiciar, el reluandu-si activitatea in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arges.