Curtea de Apel a dat termen pe 11 aprilie la contestatia PNL impotriva hotararii de guvern de organizare a alegerilor locale

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a stabilit, joi, ca in data de 11 aprilie primul termen de judecare a CONTESTATIEI facuta de Partidul National Liberal (PNL) fata de Hotararea de Guvern care prevede organizarea alegerilor locale intr-un singur tur.

La acest prim termen, PNL poate ridica exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor legale care consfintesc organizarea alegerilor intr-un singur tur, iar Curtea Constitutionala (CCR) ar putea decide asupra cererii inainte de ALEGERILOR LOCALE din 5 iunie.

CITESTE SI: GORGHIU: PUTEM FACE ALEGERI IN DOUA TURURI DACA CCR SE PRONUNTA CU CATEVA ZILE INAINTE DE 5 IUNIE

Liberalii au depus pe 9 martie actiunea in instanta de contencios-administrativ prin care contesta Hotararea de Guvern. “Astazi am depus actiunea la instanta de contencios-administrativ. Se va judeca, dupa cum stiti, de urgenta. Asteptam, asa cum am asteptat pana acum, sa vedem termenele pe care instanta de contencios-administrativ ni le va da”, declara la momentul respectiv copresedintele PNL ALINA GORGHIU.

Sursa foto: pnl