Curtea de Apel a decis: ADRIAN DUICU ramane in AREST PREVENTIV

ADRIAN DUICU ramane in AREST PREVENTIV, a decis, vineri dimineata, CURTEA DE APEL BUCURESTI. Decizia NU ESTE DEFINITIVA si poate fi atacata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Nu este prima cerere de ELIBERARE din arest pe care baronul PSD o depune la Curtea de Apel Bucuresti. ADRIAN DUICU a mai cerut sa-i fie inlocuit ARESTUL cu o alta masura preventiva si in 26 iunie, instanta respingand si aceasta cerere.

Citeste si: ADRIAN DUICU A FOST TRIMIS IN JUDECATA PENTRU TRAFIC DE INFLUENTA SI DARE DE MITA

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, fostul sef al IPJ Mehedinti, Stefan Ponea, si alte opt persoane au fost trimisi in judecata in dosarul in care sunt acuzati de fapte de coruptie.

ADRIAN DUICU, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, a fost trimis in JUDECATA, luni, 28 iulie, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie . DNA sustine in rechizitoriu ca seful CJ Mehedinti a facut trafic de influenta in Palatul Victoria.

Printre altele, DUICU este acuzat de TRAFIC DE INFLUENTA, cumpararea de influenta, doua infractiuni de dare de mita si primire de foloase necuvenite. 

De asemenea, magistratii au decis vineri ca si ceilalti doi inculpati in dosarul Duicu, respectiv STEFAN PONEA SI CONSTANTIN POPESCU, sa fie cercetati tot in stare de AREST PREVENTIV.

INCREDIBIL! PONTA NU STIE DACA S-A INTALNIT CU ADRIAN DUICU

Sursa foto: revista22.ro