CURTEA de APEL a RESPINS cererea de SUSPENDARE a intrarii in FALIMENT a FCU Craiova

CURTEA de APEL Brasov a respins, miercuri, CEREREA FC Universitatea Craiova de SUSPENDARE a hotararii Tribunalului Brasov din 9 aprilie, pana la solutionarea RECURSULUI privind intrarea in procedura de FALIMENT a gruparii oltene.

Patronul clubului, ADRIAN MITITELU, a declarat, miercuri, agentiei Mediafax, ca RECURSUL se va judeca in luna iunie. “CURTEA de APEL Brasov a respins astazi cererea noastra de SUSPENDARE a hotararii tribunalului pana la solutionarea RECURSULUI nostru. Acesta se va judeca in luna iunie”, a afirmat MITITELU.

FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, cvadrupla campioana a Romaniei, a intrat in procedura de FALIMENT, Tribunalul Brasov respingand, la 9 aprilie, planul de reorganizare in DOSARUL de INSOLVENTA al gruparii oltene.

Citeste si: FRF a castigat la ICCJ LITIGIUL cu FC UNIVERSITATEA CRAIOVA privind DEZAFILIEREA provizorie 

“Instanta a infirmat planul de reorganizare impus de debitoarea SC FC U Craiova SA si a dispus inceperea procedurii de intrare in FALIMENT si a numit in calitate de lichidator judiciar provizoriu Asociatia de Insolventa SPRL Bucuresti. De asemenea, Tribunalul Brasov a stabilit data de 17 septembrie pentru continuarea procedurii”, se arata in solutia Tribunalului Brasov.

Citeste si: ADRIAN MITITELU infiinteaza o noua UNIVERSITATEA CRAIOVA 

Adrian Mititelu a atacat hotararea la Curtea de Apel Brasov si a solicitat SUSPENDAREA deciziei pana la solutionarea recursului.

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a luat act in sedinta sa din 3 aprilie de decizia de retragere din toate competitiile a echipelor FC Universitatea Craiova, grupare finantata de Adrian Mititelu.

Sursa foto: editie speciala