Curtea de Apel Bucuresti, unda verde pentru CONFISCAREA sediului ANTENA 3

Judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea de la Curtea de Apel Bucuresti au stabilit ca nu exista niciun impediment pentru ca ANAF sa confiste imobililele dobandite de Voiculescu prin privatizarea frauduloasa a ICA, informeaza Adevarul.

In solicitarea catre instanta, functionarii statului au aratat ca se lovesc de o serie de tertipuri procedurale ridicate de avocatii firmelor lui Dan Voiculescu. Conform sentintei din dosarul ICA, terenurile si cladirile trebuie sa intre in proprietatea statului libere de orice sarcini.

Asta inseamna ca, in momentul in care statul le preia, acele cladiri sau terenuri nu trebuie sa faca obiectul unui credit bancar sau al unui contract de inchiriere, au sustinut avocatii lui Voiculescu. Iar cladirea in care functioneaza televiziunea Antena 3, fondata de fostul senator, este inchiriata de la o alta societate (la care actionari sunt tot membrii familiei Voiculescu – n.r.).

CITESTE SI: ANAF a vandut VILA de vacanta din Predeal a CAMELIEI VOICULESCU 

Contractul dintre cele doua firme a fost invocat pentru a amana, pe perioada nedeterminata, decizia instantei de confiscare a cladirii. In doua dintre procesele deschise pentru a bloca Fiscul, judecatorii au stabilit ca Antena 3 nu poate fi data afara din cladirea inchiriata de la Antena Group, atata timp cat dureaza contractul de inchiriere.

CITESTE SI: ANAF A EVALUAT BUNURILE IMOBILE CONFISCATE DE LA DAN VOICULESCU. CONCLUZIILE INSPECTORILOR

Insa decizia de luni a Curtii de Apel le-a dat verde inspectorilor de la Fisc sa preia cladirea.

Sursa foto: antena3