CUTREMUR in FOTBAL! MITICA DRAGOMIR a scris o CARTE SOC: AM ZIS TOT CE STIU!

MITICA DRAGOMIR DECLANSEAZA CUTREMURUL in FOTBALUL ROMANESC! Fostul presedinte al LPF, DUMITRU DRAGOMIR, s-a retras din fenomen dar ramane un observator atent al fotbalului romanesc.

Dincolo de interventiile spumoase de la diverse televiziuni, „Nea Mitica” a „copt”, in liniste, o carte despre care promite ca va dinamita lumea balonului rotund, de la noi din tara. „Am scris tot! O sa vedeti!” Fostul sef al Ligii Profesioniste are tolba plina cu… exclusivitati si mai ales cu secrete, astfel ca volumul sau de debut se anunta drept un best-seller.

 „M-am apucat de scris! Deja am terminat prima carte, care deja a ajuns la tipografie. Lucrarea se numeste „Meciurile vietii mele” si va aparea la o editura militara, care publica numai carti scrise de generali. La 13 noiembrie va invit la lansarea primului meu volum, in care veti citi lucruri legate de sport si de politica. Nu vreau sa dezvalui mai multe, dar va dau cuvantul de onoare ca n-o s-o lasati din mana! Am scris tot! Nu stiu unde va avea loc lansarea, dar am ales special ziua de 13 pentru ca este ziua mea norocoasa”, a declarat, in exclusivitate pentru Fanatik.ro, DUMITRU DRAGOMIR.

Sursa foto: sport