CUTREMUR in PNTCD: DEMISII in bloc din conducerea partidului

CUTREMUR in PNTCD. DIANA TUSA, VLAD MOISESCU si alti 12 membri ai PNTCD si-au anuntat DEMISIILE DE ONOARE, in aceasta seara. Gestul acestora a fost catalogat ca “dezonorant” de catre presedintele taranistilor AURELIAN PAVELESCU.

Deciziile lui Tusa, Moisescu si a celorlalti 12 membri de a-si prezenta DEMISIILE de onoare au fost puse pe seama rezultatelor foarte slabe obtinute de PNTCD la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. Acestia au cerut ca liderul taranistilor, Aurelian Pavelescu, sa le urmeze exemplul.

Citeste si: REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE PARTIALE: PSD-UNPR-PC a luat aproape toate mandatele. Ilie Nastase a iesit senator in Colegiul 8

Pavelescu refuza sa ia o astfel de decizie, neasumandu-si esecul.

CUTREMUR in PNTCD.“Am fost luat prin surprindere pentru ca nu au vrut(n.r.-demisionarii) sa discutam. E o decizie dezonoranta. Adevarul e ca la Bucuresti rezultatul a fost dezastruos, acolo unde s-a ocupat domnul Moisescu”, a declarat PAVELESCU, incercand sa dea vina pe membri care au venit in PNTCD din zona liberala.

“Gruparea liberala nu s-a integrat in partid, cu toate eforturile mele. Poate au incercat sa transforme PNTCD-ul intr-un alt partid liberal”, a incercat sa acuze presedintele PNTCD.

Citeste si: PMP si PNTCD fraudeaza alegerile! Persoane din afara Capitalei, dirijate de clanuri interlope, au luat cu asalt sectiile de votare din Sectorul 1

CUTREMUR in PNTCD. Intrebat la postul B1 Tv daca ia in calcul o demisie, PAVELESCU a raspuns acid: “Inteleg ca dumneavoastra, cei de la B1 Tv, vreti sa ma demiteti?!”, a raspuns acesta nervos.

Tot in direct la B1 Tv, demisionarul Moisescu a declarat: “Partidul trebuie reconstruit. E nevoie de un Congres deschis, cu vot uninominal, in care toata lumea sa isi exprime optiunile, in toate filialele. (…) Daca proiectul domnului Coposu nu va fi pus in practica, vom pleca”, a declarat Moisescu.

Vlad Moisescu a mai spus ca se doreste, din punctul sau de vedere, o apropiere a partidului de catre PDL, desi nu este exclusa o alianta cu PNL, partid care a intrat IN PPE, acolo unde se afla si taranistii.

“Eu ma bucur ca PNL revine la PPE. Cu sau fara Crin Antonescu, faptul ca PPE-UL mai are 5-6 europarlamentari e un lucru foarte bun”, a punctat MOISESCU, care stie cine va fi presedintele liberalilor.

“Mai mult ca sigur, Crin Antonescu va fi reales la conducerea partidului”, a incheiat Moisescu.