Cutremur in PRO TV: unul din cei mai importanti oameni si-a dat demisia!

Unul dintre cei mai importanti oameni din PRO TV, CREATORUL SI PRODUCATORUL unor show-uri de succes, precum “Vocea Romaniei” si “Romanii au talent”, a demisionat, miercuri, informeaza reportervirtual.ro, care citeaza surse din trustul PRO.

MONA SEGALL, in varsta de 53 de ani, este producator la TELEVIZIUNEA DIN PACHE PROTOPOPESCU inca din 1995, de la infiintare. De 19 ani, ea se ocupa de show-urile care aduc audiente-record Pro TV-ului. Producatoarea a lucrat la “Dansez pentru tine”, “Romanii au talent”, “Vocea Romaniei”, “Alege ASIA” sau “Vara ispitelor”.

Citeste si: PROTV, DECIZIE SURPRINZATOARE! VEZI CE SE VA INTAMPLA CU TRUSTUL DIN PACHE PROTOPOPESCU

Noua conducere a TELEVIZIUNII este reprezentata de directorul lituanian Aleksandras Cesnavicius. Acesta a anulat sau modificat emisiuni de succes din ultimii ani, cum ar fi “Dansez pentru tine” – care nu va mai avea o ediție in aceasta toamna, “Vocea Romaniei” – care se transforma in Kids Voice.

Nu se stie nici daca actualele show-uri “Romanii au talent” si “MasterChef” vor continua, avand in vedere ca noua conducere a PRO TV prefera sa se axeze pe productii mai ieftine si pe filmele de la Time Warner, actionarul principal al CME, compania-mama a PRO TV in Romania.

ROMANII AU TALENT. CINE SUNT PRIMII FINALISTI. VIDEO

Sursa foto: fanatik.ro