Cutremur la FCSB! Gigi Becali anunță demisia lui MM Stoica și un schimb de jucători cu CSU Craiova

Cutremur la FCSB! Gigi Becali, patronul echipei, a făcut, miercuri seară, un adevărat tur de forță la Digi Sport: a anunțat că Mihai Stoica, directorul sportiv al clubului, a plecat, că l-a dat pe Mihai Bălașa la Craiova la schimb cu Tiago Ferreira și că îl vrea pe fundașul ucrainean Yevhen Khacheridi, 32 de ani.

MM Stoica și-a dat demisia de la FCSB!

Gigi Becali a anunțat că Mihai Stoica (54 de ani) și-a dat demisia din funcția de director sportiv al lui FCSB. MM a mai avut o tentativă de a demisiona la sfârșitul lunii iulie, dar Gigi Becali l-a întors din drum.

„MM a plecat! E prietenul meu, dar a plecat! Nu o putem numi demisie, dar mi-a zis că el vrea să se retragă o perioadă. A zis că vrea o perioadă de liniște. Că are nu știu ce probleme cu soacra. Nu mai stă pe bancă. La echipă, ca prieten, poate să vină, poate să facă ce vrea.

Eu i-am zis că o să-l sun peste o lună să-i dau primă de calificare în grupe și a început să râdă. De mâine intră în retragere MM Stoica. Nu se schimbă prietenia noastră. E un moment greu acum. Nu o să vină nimeni pe poziția lui. Am să-i demonstrez că sunt prietenul lui. A mai vrut să plece o dată, dar i-am spus că prietenii nu-și dau demisia, ei se apără. Acum mi-a zis că vrea să plece”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Gigi Becali vrea un internațional ucrainean cu peste 50 de selecții

Patronul de la FCSB aduce un fundaş central cu carte de vizită pentru a scăpa de problemele din defensivă. Este vorba de Yevhen Khacheridi, un internaţional ucrainean cu peste 50 de selecţii în prima reprezentativă, care vine din postura de jucător liber, anunță digisport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit că jucătorul i-a fost propus de un impresar şi a decis să-l aducă la sfatul lui Mircea Lucescu. “Eu l-am sunat pe Mircea Lucescu să-l întreb de jucător. Să nu creadă lumea că este acum scouter pentru FCSB! El mi-a zis: “Măi Gigi ai nevoie de o informaţie, te ajut cu orice ştiu eu. Poţi să mă suni ca pe un prieten oricând”. Pentru mine a fost o onoare – Mircea Lucescu, cel mai mare om în viaţă din fotbalul românesc , dacă nu din toate timpurile”,a declarat Gigi Becali la Fotbal Club.

Mircea Lucescu a confirmat discuția avută cu Gigi Becali. Informația a fost confirmată chiar de Mircea Lucescu, care a dezvăluit că Becali l-a rugat să fie prezent la partida de la Giurgiu pentru a-i motiva pe jucătorii FCSB-ului.

“Nu mi-a oferit echipa, ci doar m-a rugat să vin să văd partida, pentru că prezența mea i-ar mobiliza pe jucători”, a spus Mircea Lucescu pentru Gazetă.

În vârstă de 31 de ani, Yevhen Khacheridi jucat ultima oară oară sub comanda lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, cu care a cucerit titlul de campioană şi Cupa Greciei. Khaceridi fusese adus de la Dinamo Kiev unde evoluase timp de 10 sezoane, fiind adversar cu Mircea Lucescu pe vremea când acesta antrena pe Şahtior Doneţk. La PAOK ucraineanul a venit liber de contract şi a primit un salariu de 1,5 milioane de euro.Khaceridi nu s-a impus însă la gruparea elenă, unde a jucat doar 3 partide sezonul trecut.

Tiago Ferreira la FCSB, Mihai Bălașa la CS Universitatea Craiova!

Gigi Becali a anunțat că l-a transferat pe fundașul central portughez Tiago Ferreira (26 de ani) de la CS Universitatea Craiova. FCSB l-a dat la schimb craiovenilor pe stoperul Mihai Bălașa (24 de ani)!

„L-am luat pe Tiago Ferreira de la Craiova. Azi l-am luat. M-a sunat aseară, pe la 11, un prieten de-al lui Rotaru și mi-a zis că vrea să scape de Tiago. Și că dacă vreau să facem schimb să-l dau pe Bălașa. Și am zis în secunda 1 că da. Jucătorii nu prea voiau să accepte, dar până la urmă au acceptat. Nu l-am văzut niciodată jucând pe Ferreira. Dacă e mai rău decât Bălașa, m-am păcălit”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Sursa foto: sport