CUTREMURATOR! Ce au facut parintii soferului sinucigas in NOAPTEA tragediei. NOI DEZVALUIRI

APAR NOI DEZVALUIRI DESPRE TRAGEDIA DE PE DN1. Parintii lui George Dumitru, cel care a provocat drama de pe DN1 in care a murit atat el, cat si alte cinci persoane nevinovate, au trait momente de groaza in acea noapte.

Deveniti fara voia lor parintii unui asasin, acestia au gonit cu masina pe DN1, pentru a evita tragedia, insa au ajuns la fata locului prea tarziu, potrivit evz.ro. Cu putin timp inainte de accident, George Dumitru a postat pe o retea de socializare un mesaj de adio. “Aveti grija de voi prieteni, amici, cunostinte! Eu plec intr-o lume mai buna si aveti grija pe cine iubiti sa nu patiti la fel ca mine! Va iubesc pe toti! Iarta-ma, Doamne, pentru ceea ce fac, dar asa nu mai rezist sa traiesc”, este mesajul postat de barbat pe contul sau de Facebook.

Postarea a fost vazuta de sora tanarului, care a alertat intreaga familie. Parintii lui George Dumitru au plecat in cautarea lui, insa nu au reusit sa ajunga la el la timp.

La cateva zile dupa accident, familia tanarului a transmis un mesaj presei: “Va scriem cu durere in suflet, cu rugamintea de a ne respecta suferinta pentru pierderea lui George, fiul nostru, frate si prieten atat de iubit de cei care l-au cunoscut. Multumim celor care au reusit sa ne inteleaga, fiind alaturi de noi, lasandu-l doar pe Bunul Dumnezeu sa judece cele intamplate”.

Citeste si: Ce VITEZA avea TANARUL care a provocat CARNAGIUL de pe DN1

Sase persoane au murit, sambata, pe Drumul National 1, in zona localitatii prahovene Floresti, dupa ce o masina condusa de un tanar de 28 de ani a intrat cu viteza pe contrasens si a izbit in plin un autoturism in care se aflau cinci oameni. Toti cei sase oameni au murit in urma impactului.

George Dumitru, barbatul care a provocat accidentul, avea 28 de ani, era din Bucuresti si lucrase in ultimii ani pe vase de croaziera si vazuse aproape intreaga lume, spun membrii familiei si apropiati ai acestuia. Motivul gestului sau ar fi fost recenta despartire de iubita sa.

In cealalta masina se aflau un barbat de 44 de ani din Campina, aflat la volan, un alt barbat, tot din Campina, un copil de 12 ani, o tanara si o fetita.

Citeste si: Cine era TANARUL care a provocat ACCIDENTUL CUMPLIT de pe DN1

„Durere, durere, imensa durere pentru ca nu am putut sa fac mai mult sa ajut un om care m-a iubit enorm… pana la moarte. Ma rog la Dumnezeu sa il ierte si sa aiba grija de sufletul lui…iar eu raman cu o durere vesnica in inima ca 6 suflete nevinovate au murit din vina mea”, a scris pe Facebook fosta iubita a tanarului.

George Dumitru a fost inmormantat marti in cimitirul Berceni doi din Capitala. Ultimele ore inainte ca George Dumitru sa fie condus spre locul odihnei de veci au fost extrem de agitate. Sicriul a fost adus pentru priveghi in capela bisericii Sfintii Romani din cartierul bucurestean Trapezului, unde barbatul a si copilarit. A existat o ampla discutie despre slujba pe care preotii urmeaza sa o tina la inmormantare. Desi familia a spus ca e imposibil ca George sa fi comis un act suicidal, s-a decis ca ceremonia sa fie una sumara, ca pentru sinucigasi.

Daca totusi investigatia ar dovedi ca tanarul NU si-a luat singur viata, slujba ar fi completata ulterior. Procurorii au declansat urmarirea penala in acest caz pentru omor deosebit de grav. In acest moment este evident ca George Dumitru a intrat intentionat cu masina in celalalt autoturism. Dupa administrarea probelor, anchetatorii vor fi obligati sa decida clasarea cauzei pentru ca suspectul principal e mort. Asta nu impiedica, binenteles, familiile victimelor sa ceara despagubiri in instanta.

Banii ar urma sa fie platiti de familia lui George, pentru ca victimele nu vor fi despagubite de firma care i-a asigurat masina. Asta pentru ca tanarul nu a produs un accident rutier, ci o crima. Ca atare, daca masina a fost folosita ca arma, asigurarea auto obligatorie nu functioneaza. Este una dintre situatiile exceptate de la plata daunelor de catre asigurator.