CUTREMURATOR! Ilie Nastase, marturie socanta: “I-au TAIAT AMBELE MAINI”

Celebrul tenismen ILIE NASTASE a dezvaluit recent un episod socant din viata sa: BUNICUL SAU A MURIT degerat in Siberia.

“Nasty”  a participat in weekend la marsul pentru unirea Basarabiei cu Romania dintr-un motiv cat se poate de personal si trist in acelasi timp:

“Familia mea este din Basarabia. Toate surorile mele sunt nascute peste Prut. La fel si mama mea. Este ceva sentimental. Nu se mai afla printre noi. Dumnezeu sa le ierte!”, a spus ILIE NASTASE, potrivit cancan.ro.

Citeste si: ILIE NASTASE: TURCESCU E CEL MAI MARE IMPOSTOR. A PACALIT PUBLICUL CARE II ERA FIDEL SI A CAM PACALIT SI ZIARISTII

Fostul mare tenismen a marturisit ca a fost cu fratele sau, in varsta de 81 de ani, in Basarabia, pentru a vizita locurile din partea mamei.

“Acum o luna am fost la Soroca si la Cetate. Fratele meu a stat acolo. Primii doi ani de scoala i-a facut in Basarabia. Acum are 81 de ani si nu a mai fost de 71 de ani pe acele meleaguri! L-am dus la scoala la care a invatat, la casa in care a locuit”, a explicat el.

NASTASE a povestit si despre tragedia din familia sa. Bunicul sau si-a pierdut viata in razboi. “Am fost la mars ca roman, ca om care simte. Bunicul meu a murit in Siberia. A degerat si i-au taiat ambele maini. Era basarabean!

Citeste si: ILIE NASTASE SI MADALIN VOICU AU DEPUS O SESIZARE IN CAZUL TURCESCU. FOTO

Pentru el si pentru toti cei care au luptat pentru acest pamant, noi si fratii nostri trebuie sa incercam sa ne reunim!”, a mai spus NASTASE pentru cancan.ro.

Sursa foto: cancan.ro