CUTREMURATOR: O actrita a fost BATUTA, VIOLATA si UCISA la SATU MARE

Gabriela Dorgai, actrita in varsta de 43 de ani a Teatrului de Nord  din Satu Mare, a fost gasita moarta, luni, pe malul Somesului, noteaza voceatransilvaniei.ro. Potrivit primelor informatii, femeia era dezbracata de la brau in jos, astfel ca anchetatorii iau in calcul si faptul ca femeia ar fi fost violata, iar apoi ucisa.

 Gabriela Dorgai, o actrita a Teatrului de Nord Satu Mare a fost gasita moarta pe malul Somesului. Cadavrul femeii a fost descoperit de o tanara care se plimba cu bicicleta pe dig. Potrivit primelor informatii, femeia era dezbracata de la brau in jos, astfel ca anchetatorii iau in calcul si faptul ca femeia ar fi fost violata, iar apoi ucisa. De asemenea, victima prezinta si urme de violenta pe corp, semn ca a fost agresata fizic inainte de a fi omorata.

Ultimul spectacol

Actrita, in varsta de 43 de ani, a asistat duminica seara la premiera spectacolului „Inima de caine”, sustinut de actorii Sectiei Romane, dupa care a ramas alaturi de colegi la petrecerea de dupa premiera. Ea a plecat de la Casa de Cultura a Sindicatelor in jurul orei 22:00 si, potrivit celor declarate de colegi, s-ar fi indreptat inspre casa, in cartierul Carpati I.

Luni in jurul orei 14:00, Gabriela Dorgai a fost gasita moarta pe malul Somesului, in zona podului Decebal, in dreptul ACR din Centrul Nou. Pe malul Somesului au fost gasite si hainele acesteia, precum si actele, ceea ce i-a ajutat pe politisti sa stabileasca despre cine e vorba.

O trecatoare a vazut pe malul Somesului poseta actritei aruncata in iarba si a coborat sa o ridice. Atunci la cativa metri a vazut cadavrul dezbarcat al Gabrielei Drogai.

Varianta talhariei, exclusa

Dupa primele cercetari se pare ca femeia ar fi fost acostata pe dig si tarata pana pe malul Somesului, unde a fost violata si apoi omorata. Cert este ca nu e vorba de o talharie urmata de crima, deoarece politistii au gasit in poseta femeii si bani si alte lucruri de valoare.

„Deocamdata, cert este ca vorbim de o crima. Vom sti mai multe dupa autopsie”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop.

Actorul Vasile Blaga a declarat ca dupa premiera de duminica, Gabriela era foarte abatuta si nu a stat prea mult la receptie.

„E oribil ce s-a intamplat, as vrea ca autorul crimei sa ramana doua sapamani cu mine sa-i smulg fiecare bucata de carne si sa i-o dau sa o manance”, a spus actorul Vasile Blaga.

Gabriela Dorgai s-a nascut in anul 1971, iar in anul 1990 a devenit actrita a Teatrului de Nord. Primul rol al stagiunii 1990-1991 l-a avut in spectacolul Enigma farfuriei zburatoare, de Romerto Milani, in regia lui Ioan Tifor. Gabriela Dorgai era divortata si in ultima perioada a fost puternic afectata de faptul ca in urma divortului, custodia fiicei in varsta de 17 ani, a fost atribuita exclusiv tatalui.

Sursa foto: realitatea.net