CUTREMURE SUCCESIVE in Vrancea si Muntenia

Cutremur

Doua CUTREMURE s-au produs joi dimineata in Romania, la doar trei ore distanta, potrivit Institutului National de Cercetare si Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

Primul CUTREMUR a avut o magnitudine de 3,3 si a avut loc la ora 6.19 in judetul Vrancea, zona seismica Vrancea. CUTREMURUL a fost inregistrat la o adancime de 86 kilometri, iar localitatile cele mai apropiate de epicentru au fost Covasna (36 kilometri), Focsani (44 kilometri), Targu Secuiesc (46 kilometri), Marasesti (49 kilometri) si Ramnicu Sarat (54 kilometri).

Citeste si: CUTREMUR de 3,7 GRADE in VRANCEA

Al doilea SEISM s-a produs in Muntenia, in judetul Dambovita, la ora 9.27 de minute, si a avut magnitudinea de 3,2. CUTREMURUL avut loc la o adancime de 17 kilometri, iar localitatile cele mai apropiate de epicentru au fost Pucioasa (10 kilometri), Targoviste (23 kilometri), Moreni (28 kilometri), Campulung (29 kilometri) si Sinaia (33 kilometri).

Citeste si: CUTREMUR cu magnitudinea de 3,6, in zona VRANCEA

Cel mai puternic SEISM din acest an, cu magnitudinea de 4,9, s-a produs pe 29 martie in Vrancea.

Anul trecut, pe 22 noiembrie, tot in Vrancea a avut loc un CUTREMUR de 5,7, acesta fiind cel mai puternic inregistrat in Romania in ultimii zece ani.