Daca INCENDIUL era pe NATIONAL ARENA si in locul liftului era acoperisul?

Am asteptat cateva zile pentru ca ecoul remizei obtinuta de nationala Romaniei in fata rezervelor campioanei europene en-titre, Spania, sa se estompeze si evolutia elevilor lui Tata Puiu sa nu fie umbrita de subiectul acestui editorial.

A curs multa cerneala, au fost numeroase milogeli, minciuni, chiar si amenintari pe tema redeschiderii stadionului NATIONAL ARENA si mutarea fortata a amicalului de lux mai sus amintit pe Cluj Arena.

Dupa vreun sfert de ora de meci intens, un incendiu produs in zona liftului aflat, la etajul 5 al stadionului, in apropierea mesei presei si a cabinelor de comentariu, a pus lumea pe jar, din fericire, doar la figurat. Cu toate acestea, „gratie” zelosilor pandari din zona rezervata mass media, jurnalistii prezenti la meci s-au ales cu un pui de intoxicatie cu fum….

Trecand peste acest episod care s-a terminat cu bine, din fericire, pentru toata lumea, haideti sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne inchipuim ca in timpul amicalului de lux Romania – Spania organizat de FRF pe NATIONAL ARENA ar fi izbucnit un incendiu in toata regula cu atat de mult discutatul acoperis retractabil in prim plan. Dar si cu 50.000 de oameni in tribune, nu doar 28.000 cat au incaput pe Cluj Arena! Cu siguranta, boss-ul FRF se gandeste trist la diferenta de bilete vandute……..

Sunt curios cum ar fi reactionat Razvan Burleanu, Vasile Dancu sau Catalin Tolontan, „tridentul de convingere” care a apelat la toate modalitatile de presiune la adresa ale primarului general interimar RAZVAN SAVA pentru redeschiderea National Arena. Mai ales ca tragedia de la clubul Colectiv ar fi fost un fel de pistol cu apa fata de ceea ce s-ar fi putut intampla pe NATIONAL ARENA…..iar vinovatii ar fi fost, mai mult ca sigur, primarul general RAZVAN SAVA si „inculpatul de servici” Raed Arafat nu-i asa?

Iar cei care se gandesc ca sunt vreun fan bezmetic al povestii cu drobul de sare sunt intr-o eroare totala! Parca il vad pe Vasile Dancu in ipostaza de nestiutor iar pe amenintatorul Razvan Burleanu, omul care i-a propus tizului de la Primaria Capitalei sa minta, distrus de situatie…..Cat despre Tolontan probabil ca s-ar fi apucat el insusi de trasat conturul victimelor, dar nu cu creta, ci cu Mont Blanc-ul domniei sale…..

Sursa foto: realitatea