DACIA DUSTER, mai tare decat Porsche! SUV-ul romanesc chemat sa tracteze crossoverul Macan

DACIA DUSTER SALVEAZA UN PORSCHE MACAN. Dacia Duster mai tare decat noul Porsche Macan! SUV-ul romanesc l-a tractat pe cel nemtesc in Maroc, dupa ce acesta din urma a ramas blocat in cadrul unei demonstratii la un eveniment de presa.

DACIA DUSTER SALVEAZA UN PORSCHE MACAN. Sa il compari pe modestul DUSTER cu SUV-ul de lux PORSCHE MACAN poate parea o utopie, insa in ceea ce priveste capacitatea de off-road situatia se schimba dramatic. Desi costa de cateva ori mai mult decat autoturismul romanesc, noul MACAN a fost “salvat” de modelul DACIA dupa ce s-a impotmolit in Maroc. Aici a avut loc un eveniment de presa in care jurnalisti din toata lumea au fost invitati sa testeze capabilitatea crossoverului de lux pe teren accidentat.

Citeste si: DACIA CONCUREAZA CU DOUA MODELE DUSTER IN RALIUL DAKAR

DACIA DUSTER SALVEAZA UN PORSCHE MACAN. Numai ca, surpriza! PORSCHE MACAN a ramas blocat la un moment dat, fiind salvat de DUSTER-ul autohton.

Momentul a fost surprins de jurnalistul britanic Gavin Green, de la Car Magazine. Acesta a postat o imagine pe Twitter in care se vede cum DACIA DUSTER tracteaza exemplarul de PORSCHE MACAN impotmolit.

“Porsche Macan blocat pe un traseu accidentat in Maroc. Dacia Duster il salveaza” este comentariul jurnalistului care insoteste fotografia sugestiva.

Ulterior, Gavin a descris ca noul PORSCHE poate sa faca fata terenului accidentat.

Sursa foto: worldcarfans.com