DACIA. E adevarat, uite DUSTERUL cu SASE ROTI! GALERIE FOTO

DUSTERUL cu sase roti, DUSTERUL limuzina, DUSTERUL ambulanta sau DUSTERUL plug de deszapezit. Sunt doar cateva dintre variantele SUV-ului romanesc realizate de inginerii de la Centrul Tehnic Titu, care stau pentru a fi admirate in vitrina fabricii.

Daca DUSTERUL militar si masina de politie au putut fi vazute in cadrul Paradei Militare de la 1 Decembrie, DUSTERUL ca echipaj de ambulanta nu si-a facut aparitia public niciodata, scrie Promotor.ro. Totusi, acesta exista si este dotat corespunzator pentru a salva vieti.

Citeste si: DACIA DUSTER, MAI TARE DECAT PORSCHE! SUV-UL ROMANESC CHEMAT SA TRACTEZE CROSSOVERUL MACAN

Tot la Centrul Tehnic Titu se afla si un prototip DUSTER pentru interventii. Acesta poate fi echipat ca utilaj de deszapezire, avand in fata o lama si in spate un dispozitiv care sa imprastie sarea in partea din spate.

Dar bijuteria centrului este un DUSTER PICK-UP cu sase roti. Intr-o nuanta exterioara rosu si negru, DUSTERUL nu este 6×6 dupa cum poate ai fi tentat sa crezi. De fapt, acest SUV nu isi va face aparitia pe strazi. A fost proiectul de licenta al unor studenti, pe care inginerii de la Centrul RTR Titu i-au ajutat sa-l indeplineasca.

Citeste si: DUSTER A AJUNS LA NUMARUL 1 MILION IN BRAZILIA

Tot aici este si DUSTER STUDENT CONCEPT, un prototip functional proiectat  tot de…studenti si asamblat la centru. Potrivit sursei citate, masina este inmatriculata si folosita uneori de reprezentantii DACIA pentru plimbari intre uzina DACIA, Centrul de Design si Centrul Tehnic.

Sursa foto: promotor.ro