DACIA: Uite cum va arata noul DUSTER! FOTO in articol

Dacia pregateste un succesor pentru actualul DUSTER. Potrivit nemtilor de la Bild, noul SUV romanesc va ajunge in showroom-uri peste cativa ani, in 2017.

Potrivit sursei citate, viitorul DUSTER va avea un look total schimbat fata de modelul actual si numai pretul va ramane aproximativ la fel.

Citeste si: DACIA DUSTER, MAI TARE DECAT PORSCHE! SUV-UL ROMANESC CHEMAT SA TRACTEZE CROSSOVERUL MACAN

Noul Duster va avea o forma de SUV fioros, in special partea din fata. “Succesorul trebuie sa fie imbunatatit la capitolul siguranta. La testul de impact facut in 2011, DUSTER a obtinut trei stele rusinoase. Cinci ar fi obligatorii pentru acest tip de masina”, noteaza nemtii de la Bild.

Noul Dacia DUSTER ar urma sa fie lansat in vara lui 2017 la un pret de 12.000 de euro in Germania. In Romania, actualul DUSTER se vinde incepand cu 11.000 de euro.

“Dacia nu confirma informatiile aparute. Evident, un model de succes, cum este DUSTER, va avea, intr-o zi, un succesor. Insa in acest moment nu putem oferi detalii legate de acest aspect”, a declarat seful de presa de la Dacia, Silviu Sepciu, potrivit libertatea.ro.

DACIA. E ADEVARAT, UITE DUSTERUL CU SASE ROTI! GALERIE FOTO

Sursa foto: zorocar.com, bild.de