DACIAN CIOLOS a discutat cu PREMIERUL INTERIMAR la PALATUL VICTORIA. CIMPEANU: Este o ALEGERE FOARTE BUNA. UPDATE

PREMIERUL DESEMNAT DACIAN CIOLOS a ajuns in urma cu putin timp la PALATUL VICTORIA. El va avea o intalnire cu PREMIERUL INTERIMAR, SORIN CIMPEANU. 

UPDATE 19.07 : Premierul desemnat DACIAN CIOLOS a parasit, marti seara, sediul Guvernului dupa o discutie cu premierul interimar SORIN CIMPEANU care a durat circa o ora.

Anterior, CIMPEANU anuntase ca se va intalni cu CIOLOS inca de marti seara pentru ca acesta sa isi poata prelua atributiile de premier desemnat.

“Evident ca o sa-i propun un spatiu la nivelul Guvernului inca din aceasta seara pentru a-si putea prelua atributiile de premier desemnat”, precizase CIMPEANU.

 Stire initiala

Desemnarea lui DACIAN CIOLOS ca premier de catre presedintele KLAUS IOHANNIS reprezinta o ALEGERE FOARTE BUNA, a declarat CIMPEANU.

“Este o alegere foarte buna. Sunt convins ca este o personalitate apreciata la nivelul intregii societati romanesti. Am avut onoarea si placerea sa colaborez cu domnia sa si este o persoana, categoric, cu certe competente care IL RECOMANDA PENTRU ACEASTA POZITIE”, a afirmat prim-ministrul interimar.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS L-A DESEMNAT PREMIER PE DACIAN CIOLOS. DECLARATIILE PREMIERUL DESEMNAT. UPDATE

Cimpeanu a adaugat ca se va intalni cu Ciolos inca din aceasta seara. “Evident ca o sa-i propun un spatiu la nivelul Guvernului inca din aceasta seara pentru a-si putea prelua ATRIBUTIILE DE PREMIER DESEMNAT”, a precizat el.

Intrebat daca ar accepta sa ocupe un portofoliu de ministru in noul Cabinet, premierul interimar a spus: “Pozitia mea o cunoasteti. Sarcina mea pentru moment este aceea de a asigura gestionarea tuturor problemelor curente ale Guvernului Romaniei intr-un spirit de total echilibru”.

Sursa foto: RomaniaLibera