DACIAN CIOLOS a condus prima SEDINTA de GUVERN. Primele masuri luate de noul EXECUTIV

Proaspatul premier al Romaniei, DACIAN CIOLOS, a condus, joi, prima SEDINTA de GUVERN. DACIAN CIOLOS a dat o ordonanta privind REORGANIZAREA MINISTERELOR.

“Avem cateva modificari in structura ministerelor. Reorganizari pe partea economica, avem si un nou minister, cel pentru dialogul social. Ramane obiectiv prioritar dialogul cu sindicatele si cu societatea civila. Vrem consultari publice pe marile obiective stabilitate. Sa ne deschidem catre societate pentru mesaje. I-am solicitat doamnei Violeta Alexandru sa stabilim cat mai repede platformele de comunicare cu organizatiile din societatea civila, nu doar la ONG-uri, ci in sens larg”, a spus DACIAN CIOLOS.

DACIAN CIOLOS a atentionat ca iarna nu trebuie sa ia guvernul prin surprindere. “Nu as vrea sa ne prinda iarna pe nepregatite. Sa vedem cum stam in cel mai scurt timp si sa organizam o intalnire cu factorii responsabili pentru a vedea ce este de facut”, a atentionat noul premier al Romaniei.

CITESTE SI: SORIN SERGIU CHELMU, NOUL SECRETAR GENERAL AL GUVERNULUI

DACIAN CIOLOS a anuntat ca absorbtiile de fonduri europene sunt prioritare pentru noul guvern si ca noile concursuri din ministere se fac doar pentru profesionalizarea structurilor. “Se fac angajari doar pe criterii de competenta”, a anuntat premierul CIOLOS care are ca prioritate de guvernare crearea unui buget pentru 2016 in cel mai scurt timp.

“Sa aratam clar romanilor ca guvernul lucreaza nu doar pe termen mediu. Sa fim prezenti cu ce e de actualitate si sa aratam ca putem raspunde asteptarilor romanilor”, a conchis DACIAN CIOLOS.

Sursa foto: jurnalul