DACIAN CIOLOS despre posibila REMANIERE a EXECUTIVULUI

Premierul DACIAN CIOLOS a comentat, marti, informatiile privind o posibila schimbare din functie a unor ministri, afirmand ca presa vorbeste despre REMANIERE a GUVERNULUI de trei luni, insa, atunci cand va lua o decizie, o va anunta oficial.

“De trei luni de zile tot vorbim in fiecare luna de remaniere si o sa mai vorbim. Eu am mai spus, cand voi considera ca este necesar, o sa iau decizia si o sa o anunt”, a precizat premierul DACIAN CIOLOS, intrebat de jurnalisti daca ia in calcul schimbarea unor ministri.

CITESTE SI: DACIAN CIOLOS ESTE PREGATIT SA SCHIMBE CATIVA MINISTRI! PE CINE VIZEAZA REMANIEREA

Ministrii Muncii si Agriculturii, ANA COSTEA si, respectiv, ACHIM IRIMESCU, ar putea pleca din Guvern, imediat dupa Paste, au declarat, luni, pentru Newsro, surse guvernamentale, care au precizat ca nu va fi vorba de o revocare din functie, ci cel mai probabil de demisii.

Potrivit surselor citate, au existat nemultumiri din partea premierului fata de cei doi ministri, privind activitatea curenta. In ceea ce o priveste pe ANA COSTEA, nemultumirile au aparut in legatura cu modul in care aceasta a gestionat procesul de elaborare a Legii salarizarii publice. Lui Achim Irimescu i se imputa declaratiile recente facute fara consultarea si fara acordul Guvernului, au relatat aceleasi surse. Sursele citate au mai spus ca plecarea Anei Costea este aproape o certitudine, in timp ce in privinta lui Irimescu se mai poarta discutii.

Sursa foto: realitatea