DACIAN CIOLOS despre REVOCAREA din FUNCTIE a lui GELU DIACONU: O REZOLVAM AZI!

Premierul Romaniei, DACIAN CIOLOS, a vorbit, joi dimineata, despre problema revocarii sefului ANAF, GELU DIACONU. In acest context, prim-ministrul DACIAN CIOLOS a precizat ca a purtat o discutie cu GELU DIACONU si situatia va fi clarificata astazi.

„O sa se clarifice astazi. Am avut o discutie cu dansul si o sa se rezolve astazi”, a spus, joi, DACIAN CIOLOS, la sediul Ministerului Economiei, intrebat daca l-a revocat pe seful ANAF GELU DIACONU, potrivit Agerpres.

CITESTE SI: GELU DIACONU REFUZA SA-SI DEA DEMISIA. SEFUL ANAF SOLICITA SA FIE DEMIS

DACIAN CIOLOS a adaugat ca GELU DIACONU i-a explicat motivele pentru care considera ca nu este vinovat. „Mi-a explicat motivele pentru care dansul considera ca nu este vinovat, dar, date fiind acuzele, a inteles si dansul ca pentru ANAF e mai bine”, a aratat DACIAN CIOLOS. Intrebat daca GELU DIACONU isi va da DEMISIA, DACIAN CIOLOS a replicat: „O sa rezolvam astazi”.

Procurorii DNA au dispus, miercuri, efectuarea urmaririi penale fata de mai multe persoane, printre care presedintele si vicepresedintele ANAF, GELU STEFAN DIACONU si Mihai Gogancea-Vatasoiu, in dosarul in care sunt anchetati deputatii Madalin Voicu si Nicolae Paun.

Sursa foto: REALITATEA