DACIAN CIOLOS este pregatit sa schimbe cativa ministri! Pe cine vizeaza REMANIEREA

Sursele politice citate de jurnalistii de la postul Romania TV dezvaluie ca premierul DACIAN CIOLOS urmeaza sa faca o remaniere serioasa. Premierul va „scoate din joc” nu mai putin de cinci ministri din actualul Executiv tehnocrat.

Primul de pe aceasta „lista neagra” este ministrul Sanatatii, PATRICIU ACHIMAS CADARIU. Gestionarea defectuoasa a cazului copiilor cu sindrom hemolitic-uremic este principala problema care i se reproseaza. De altfel, ministru si-a asumat în plenul Senatului problemele de comunicare în cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic.

CITESTE SI: DACIAN CIOLOS: AU FOST FOLOSITE CARTELE PREPAY DIN ROMANIA PENTRU PREGATIREA DE ATENTATE IN UE

Cel de-al doilea ministru care urmeaza sa paraseasca guvernul Ciolos este cel de la Justitie, RALUCA PRUNA, care a gafat în privinta ordonantei de urgenta privind interceptarile. De asemenea, ministerul mediului, CRISTIAN PASCA PALMER, si cel al fondurilor europene, AURA RADUCU,  vor ramane fara actualii sefi. Potrivit analistilor politici si oamenilor de comunicare din zona politica acestia au fost mai mult absenti în cele patru luni de guvernare.

ANCA PALIU DRAGU, ministrul Finantelor, completeaza lista celor remaniati.

Sursa foto: jurnalul