DACIAN CIOLOS: GUVERNUL va adopta BUGETUL saptamana viitoare

BUGETUL va fi adoptat in sedinta de guvern de saptamana viitoare, a anuntat miercuri premierul DACIAN CIOLOS, care a precizat ca MINISTRUL FINANTELOR va prezenta joi, dupa sedinta Cabinetului, “cateva principii” pe baza carora va fi structurat BUGETUL.

Acesta a fost intrebat despre intalnirea dintre conducerea PNL, reprezentata de VASILE BLAGA si ALINA GORGHIU, si MINISTRUL FINANTELOR, ANCA PALIU DRAGU. “Am cerut ministrlor sa explice cateva principii legate de buget, despre asta e vorba “guvernul va lucra aproape cu parlamentul pentru ca avem nevoie de votul parlamentului”.

CITESTE SI: GORGHIU: DACA DEFICITUL NU SE VA MENTINE IN 3% PE 2016, VOM TRAGE LINIE MARIRILOR DE SALARII

“Avem nevoie de consultari chiar si in perioada aceasta de draft”, a continuat primul ministru, care a explicat ca bugetul va fi astfel construit incat incat sa tina “cont de ce a decis parlamentul in ceea ce priveste codul fiscal si maririle salariale”.

Dacian Ciolos a vorbit si despre anumite “rearanjari” in interiorul ministerelor, in sensul punerii accentului pe “prioritati legate de investitii, sanatate, educatie”.

Sursa foto: a3