DACIAN CIOLOS i-a vizitat pe RANITII de la CLUBUL COLECTIV internati la SPITALUL de ARSI. REACTIA PREMIERULUI. UPDATE

Premierul DACIAN CIOLOS i-a vizitat, miercuri dimineata, pe ranitii din timpul INCENDIULUI din CLUBUL COLECTIV internati la Spitalul de Arsi, informeaza Mediafax.

UPDATE 10.45: „Un program pentru a putea actiona in mod specific atunci cand e cazul in aceste situatii. Am inteles ca si ministerul Muncii va veni cu un ajutor pentru insotitorii celor caror sunt tratati. Sunt chiar spitale care trebuiesc construite. Sunt dispus sa analizam impreuna cu doamna Raducu sa facem dotari, asta e drama la noi – avem nevoie de investitii. Dincolo de bani trebuie implicare, coerenta, pentru a avea proiectele la timp”, a declarat DACIAN CIOLOS la iesirea de la Spitalul de Arsi.

“Drama la noi e ca avem fonduri UE la dispozitie, avem nevoie de investitii, dar noi pierdem miliarde de euro”, a spus Ciolos dupa ce a vizitat cativa pacienti internati intr-un spital bucurestean dupa ce au suferit arsuri in incendiul de la clubul Colectiv. El a adaugat ca e nevoie ca fondurile UE sa fie folosite transparent, astfel incat Romania sa nu mai piarda iarasi banii europeni.

Prim-ministrul DACIAN COLOS a ajuns in jurul orei 9.00 la unitatea medicala amintita. La Spitalul de Arsi se afla 11 dintre cele 39 de persoane ranite in INCENDIUL din CLUBUL COLECTIV internate in spitalele din Capitala.

CITESTE SI: CONDUCEREA ISU BUCURESTI, SUSPENDATA DIN FUNCTIE / ISU STIA DE EVENIMENTUL DE LA COLECTIV CU O LUNA INAINTE!

Premierul DACIAN CIOLOS declara, sambata, ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa monitorizeze situatia pacientilor care au suferit in urma accidentului de la CLUBUL COLECTIV si sa-l informeze periodic.

“Am cerut ministrului Sanatatii sa continue sa urmareasca foarte atent situatia persoanelor care au suferit arsuri si anumite consecinte de sanatate in urma INCENDIULUI de la CLUBUL COLECTIV si sa am o informare periodica atat in privinta evolutiei situatiei celor care sunt internati in tara, cat si a celor internati in strainatate”, a spus DACIAN CIOLOS.

Sursa foto: realitatea