DACIAN CIOLOS se intalneste cu liderii ALDE de la ora 16.30. REACTIA lui CALIN POPESCU TARICEANU

Seria intalnirilor dintre premierul desemnat, DACIAN CIOLOS, si liderii partidelor parlamentare continua. Miercuri, la ora 16.30, DACIAN CIOLOS va avea o intrevedere cu liderii ALDE, informeaza postul B1 TV.

De altfel, se asteapta ca pe parcursul zilei de miercuri, premierul desemnat DACIAN CIOLOS sa aiba intalniri si cu liderii altor formatiuni, insa deocamdata nu exista anunturi oficiale in acest sens.

CITESTE SI: NEGOCIERI INTRE COPRESEDINTII PNL SI DACIAN CIOLOS. REACTIA LIDERILOR LIBERALI. UPDATE

In aceeasi ordine de idei, copresedintele ALDE CALIN POPESCU TARICEANU a declarat, miercuri, ca, din discutiile pe care le-a avut cu presedintele Klaus Iohannis, DACIAN CIOLOS isi va prezenta luni programul si echipa ministeriala.

“Din ce stiu, din ce am discutat cu presedintele Iohannis, premierul urmeaza luni sa prezinte in Parlament programul si echipa ministeriala, urmand ca luni si marti sa aiba loc audierile si marti spre seara sa urmeze votul de investitura”, a spus CALIN POPESCU TARICEANU, la Senat, transmite Mediafax.

Totodata, CALIN POPESCU TARICEANU a spus ca nu stie daca va sustine noul Guvern, asteptand sa vada mai intai propunerile lui DACIAN CIOLOS.

Sursa foto: realitatea