DACIAN CIOLOS si LIDERII PNL se intalnesc la PALATUL VICTORIA

Liderii PNL se intalnesc cu premierul Dacian Ciolos la Guvern, luni, pentru a discuta despre coordonarea programului de guvernare al liberalilor cu platforma lansata de Ciolos. Delegatia PNL este formata din Alina Gorghiu, Ilie Bolojan – secretarul general si Gheorghe Falca – coordonatorul campaniei electorale, au precizat surse din PNL pentru News.ro.

UPDATE: Televiziunile de stiri anunta ca premierul Dacian Ciolos si liderii liberali au iesit de la discutii, dar nu au facut nicio declaratie.

STIRE INITIALA

Ciolos a precizat insa ca nu se vede implicat intr-o formula de guvernare din care sa faca parte PSD. In urma cu o saptamana, Dacian Ciolos a dat publicitatii “Platforma 100” care cuprinde principiile si proiectele pe care vrea sa le aplice in cazul in care va ramane prim-ministru, platforma continand 10 principii de baza, un program de masuri pentru primele 100 de zile ale viitoarei guvernari si un portofoliu de proiecte nationale.

In urma lansarii platformei, PNL si USR si-au declarat sustinerea pentru Dacian Ciolos pentru a conduce Guvernul si dupa alegeri. PNL va anunta azi listele finale de candidati pentru parlamentare dupa sedinta conducerii de la ora 13:00.

Sursa foto: realitatea