DACIAN CIOLOS solicita sprijinul SRI in SCANDALUL DEZINFECTANTILOR

Premierul DACIAN CIOLOS a declarat, luni, ca nu a primit de la Serviciul Roman de Informatii (SRI) informari despre situatia infectiilor intraspitalicesti, informeaza Ziare.

“Nu am primit, am avut o discutie cu domnul director Hellving (Eduard Hellvig – n.red.) in urma cu cateva zile si mi-a promis ca imi va trimite in sinteza toate elementele pe care le au si le-am solicitat sprijin”, a declarat DACIAN CIOLOS, luni dupa-amiaza.

CITESTE SI:  IOHANNIS SI BASESCU REACTIONEAZA DUPA INTERVENTIA SRI IN SCANDALUL DEZINFECTANTILOR

Intrebat ce masuri se impun in continuare vizavi de problemele din domeniul sanatatii, premierul a raspuns: “Din discutiile pe care le-am avut cu conducerea Ministerului Sanatatii, inteleg ca acele proceduri privind controlul biocidelor nu se definesc prin hotarare de Guvern, ci prin ordin de ministru si am cerut secretarilor de stat sa vina pana miercuri cu proiectul de ordin de ministru prin care sa definim si acele proceduri pe biocide.

Si am in vedere in zilele urmatoare sa vedem mai multe astfel de acte normative care pot fi decise imediat si care sa completeze sau sa clarifice cumva cadrul normativ pe aceste subiecte”, a spus DACIAN CIOLOS.

Sursa foto: jurnalul