DACIAN CIOLOS: Sunt profund ingrijorat de vestile legate de starea de sanatate a Majestatii Sale

Premierul DACIAN CIOLOS s-a declarat miercuri seara profund ingrijorat de starea de sanatate a Regelui Mihai I si i-a transmis acestuia “un gand bun de optimism si sanatate”, informeaza Agerpres.

“Sunt profund ingrijorat de vestile legate de starea de sanatate a Majestatii Sale Regele Mihai I. In aceste momente dificile, ii transmit un gand bun, de optimism si sanatate. Ii doresc sa ii dea Dumnezeu putere, energie si sa-l sprijine cu iubire, asa cum Majestatea Sa a daruit iubire, speranta si a sprijinit poporul sau de-a lungul deceniilor”, a scris CIOLOS pe contul sau de Facebook.

CITESTE SI: Mesajul Principelui NICOLAE dupa aflarea vestii spitalizarii REGELUI MIHAI

Consiliul Regal a luat nota de starea de sanatate a regelui Mihai I, care a fost supus recent unei operatii chirurgicale, suveranul afirmand, intr-un mesaj facut public miercuri, ca este sigur ca fiica sa ‘Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta’ de a-l reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile sale publice.

CITESTE SI: REGELE MIHAI IN STARE GRAVA DUPA CE A FOST OPERAT LA LONDRA. Ce afectiune are Alteta Sa. UPDATE

‘In ultimele saptamani, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Aceasta situatie vine in anul in care Familia si Tara sarbatoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei si a Statului Roman modern. Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal sa-si continue menirea si sa prezinte sfatul sau Custodelui Coroanei’, a transmis Regele Mihai I.

 Sursa foto: ziare