Dacian Varga a semnat cu CS Universitatea Craiova

Dacian Varga este, incepand de astazi, jucatorul Universitatii Craiova! Oltenii l-au transferat pe atacantul de 29 ani din postura de jucator liber de contract.

“Voiam sa joc, imi era dor sa joc. Aici mi s-a parut un proiect foarte interesant, unde se vrea performanta. La Craiova e nebunie, pentru ca de multa vreme nu a mai fost fotbal in oras, iar lumea vrea sa vada din nou o echipa puternica.

Am venit sa castig trofee, nu sa joc cu Craiova in Liga a 2-a. In primul rand, eu imi doresc sa ajungem in prima divizie, apoi sa avem o echipa buna care sa conteze in campionat, nu doar sa fim acolo la numar.

Bine, nici nu poti sa spui ca vrei titlul din primul an, pentru ca e foarte greu, trebuie sa fim realisti. As vrea ca fanii sa vina la fiecare meci si sa ne incurajeze. Noi vrem sa le aducem bucurie in suflet si sa castigam fiecare joc”, a spus Varga pentru site-ul oficial al echipei din Banie.

La Craiova, Varga se va reintalni cu fostii sai colegi de la Sportul Studentesc, Ferfelea si Curelea.

Ajuns la 29 ani, atacantul Dacian Varga a mai evoluat de-a lungul carierei la Sportul, Rapid, Kuban Krasnodar, sub comanda lui Dan Petrescu, Unirea Urziceni si FC Vaslui.