Dacian Varga l-a batut mar pe Vasile Siman, finantatorul Sportului Studentesc!

Dacian Varga, fostul jucator al Sportului Studentesc, l-a batut mar pe Vasile Siman, finantatorul echipei din Regie, informeaza, exclusiv, site-ul gsp.ro. Conform sursei citate, acest incident s-a produs in fata sediului Federatiei Romane de Fotbal (FRF), dupa ce patronul echipei bucurestene a incercat sa il agreseze pe jucator iar acesta din urma a ripostat.

„M-am bucurat ca sunt liber de contract si astazi am primit vestea ca am semnat un nou contract cu Sportul. M-am trezit asa cu semnatul contract. Este inregistrat cum ca eu am semnat cu Sportul din data de 30.07.2013. Este vorba despre un contract pe un an de zile. Pentru ca este criza, atunci eu aveam un salariu de 5.000 de euro pe luna, dar acum am 4.000. Am fost liber de contract doar cateva zile. Merg la politie acum sa fac plangere penala! Pe fiecare pagina este o alta semnatura. Sunt 10 pagini. Nu pot sta asa. Cand m-a vazut la FRF, Siman a ras la mine si mi-a zis ca m-a rezolvat iar. Dupa asta, m-a invitat la bataie. Ne-am imbrancit pe acolo”, a spus Dacian Varga la televiziunea sportro.

“Nu comentez, domnule! Nu s-a intamplat nimic, din punctul meu de vedere. Pai azi nu s-a judecat nimic cu Varga. Nu e nimic adevarat. Dar pe dumneavoastra v-a sunat cineva?”, a declarat Vasile Siman pentru gsp.ro.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a produs imediat dupa un nou termen al judecatii dintre fotbalistii Sportului Studentesc si Vasile Siman, principalul finantator al echipei bucurestene.

Dacian Varga se afla sub contract cu Sportul Studenţesc, din 2004, si a incercat in repetate randuri sa paraseasca echipa din Regie. In urma cu cateva zile, jucatorul in varsta de 28 de ani a fost declarat liber de contract si a inceput sa isi caute angajament.

Sursa foto: adevarul.ro