Daciana Sarbu: 50% din lista pentru europarlamentare o reprezinta femeile

Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu a subliniat vineri, la o intalnire cu reprezentantele Organizatiilor de Femei PSD din Transilvania, a subliniat ca 50% din lista pentru europarlamentare a social-democratilor o reprezinta femeile.

“50% din lista pentru europarlamentare o reprezinta femeile si sunt convinsa ca nu o sa-i dezamagim pe cei din partid si pe cei care ne-au sustinut”, a declarat Sarbu.

Totodata, ea a subliniat ca delegatia social-democrata din Parlamentul European a fost cea mai activa in acest mandat. “Daca veti consulta site-urile care ne analizeaza activitatea, veti vedea ca delegatia PSD in PE a fost cea mai activa”, a mentionat europarlamentarul PSD.

In context, printre proiectele personale pe care intentioneaza sa le continue in viitorul mandat, Daciana Sarbu a mentionat promovarea Romaniei, a valorilor sale, a unor orase, a produselor traditionale si a agriculturii ecologice, subliniind ca in actualul mandat a avut ca prioritati sanatatea copilului si agricultura “mai ales ca in aceasta perioada s-au negociat sumele alocate statelor membre, iar Romania a avut de castigat in urma acestora”.

Europarlamentarii PSD Corina Cretu si Daciana Sarbu precum si senatorul PSD Ecaterina Andronescu au participat, vineri, la o intalnire cu reprezentantele Organizatiei de Femei.