DACIANA SARBU, desemnata “CEL MAI VARZA” candidat la alegerile EUROPARLAMENTARE

Cititorii Mondo News au ales “cei mai varza candidati” care s-au lansat in cursa pentru un mandat in Parlamentul European (PE). Potrivit topului intocmit in urma votului dat de cititorii Mondo News pe parcursul campaniei electorale, “cel mai varza de Bruxelles” candidat este Daciana Sarbu (PSD), care a primit 457 de voturi.

Sotia premierului Victor Ponta este urmata de Dan Diaconescu (PPDD), care a fost votat de 386 de cititori, iar locul trei este ocupat de Maria Grapini (PSD), care a primit 370 de voturi.

Topul “celor mai varza de Bruxelles” candidati pentru un loc in Parlamentul European este completat de Monica Macovei  (PDL), care s-a clasat pe locul patru cu 344 de voturi, de Ecaterina Andronescu (PSD), care ocupa pozitia cinci cu 330 de voturi si de Catalin Ivan (PSD), clasat pe locul sase cu 243 de voturi. 

Pana la locul zece topul Mondo News este completat de Dan Nica (PSD) – locul sapte cu 240 de voturi, Cristian Preda (PMP) – locul opt cu 233 de voturi, Corina Cretu (PSD) – locul noua cu 232 de voturi, locul zece fiind ocupat de Diana Voiculescu (PPDD), cu 219 voturi.

Daca primele zece pozitii din topul “celor mai varza candidati” la alegerile europarlamentare din 25 mai sunt ocupate in preponderenta de reprezentantii PSD , la polul opus, al celor mai competenti candidati pentru un mandat in Parlamentul European (PE), se situeaza eurocandidatii PNL. 

Mondo News a lansat, in urma cu o luna, rubrica “VARZA DE BRUXELLES”, unde cititorii au avut posibilitatea sa voteze cine sunt “cei mai varza” candidati la alegerile europarlamentare din 25 mai. Au fost inclusi candidatii cu cele mai mari sanse de a obtine un mandat in Parlamentul European, alesi in baza sondajelor de opinie.

Candidatul care obtine cele mai multe voturi este desemnat o veritabila VARZA DE BRUXELLES! Vezi AICI topul integral.