DAHWA YOUSSEF, managerul hotelului ROYAL din CAPITALA, banuit de EVAZIUNE FISCALA

Omul de afaceri de origine egipteana DAHWA YOUSSEF, care conduce Hotel Royal din Capitala, este banuit de evaziune fiscala in valoare de aproape 6 milioane de lei. Numele sau nu a fost facut public de autoritati, informatia fiind insa furnizata de surse judiciare pentru Mediafax.

Politia Romana a transmis, joi dimineata, doar ca se fac perchezitii la mai multe sedii de firme si ca omul de afaceri vizat de aceasta actiune conduce si un hotel. “Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu specialisti ai Directiei Operatiuni Speciale si luptatori S.I.A.S., descind, la aceasta ora, la sediile a 7 societati comerciale, ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale, precum si la domiciliile unor persoane banuite de evaziune fiscala.

CITESTE SI:  LIDERUL SINDICAL DIN POLITIE IULIAN SURUGIU, VIZAT DE PERCHEZITIILE INTR-UN DOSAR DE EVAZIUNE CU PREJUDICIU URIAS

Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2013-2014, reprezentantul societatilor comerciale, care este si manager de hotel, ar fi derulat, sub paravanul acestora, mai multe operatiuni fiscale, fara a le declara institutiilor competente”, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane. Surse judiciare au declarat insa ca vizat de aceasta actiune este omul de afaceri de origine egipteana DAHWA YOUSSEF, iar verificari se fac si in incinta hotelului Royal din centrul Capitalei detinut de acesta.

“Prejudiciul cauzat bugetului de stat, stabilit pana in acest moment, se ridica la peste 5.700.000 de lei, reprezentand T.V.A si impozit pe profit”, mai anunta Politia Romana in comunicatul de presa. Actiunea de joi dimineata se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. La finalul perchezitiilor, DAHWA YOUSSEF si un apropiat al sau vor fi condusi la audieri.

Sursa foto: jurnalul