Daily Mirror: Manchester United il monitorizeaza pe dinamovistul Dorin Rotariu FOTO

Presa britanica scrie despre interesul pe care il manifesta oficialii echipei Manchester United pentru tanarul jucator dinamovist Dorin Rotariu. Fotbalistul gruparii din Soseaua Stefan cel Mare le-a starnit curiozitatea scouterilor formatiei de pe „Old Trafford” si ulterior pe cel al antrenorului David Moyes.

Dorin Rotariu a avut evolutii constant bune din momentul in care a ajuns la echipa Dinamo Bucuresti, tanarul international in varsta de 18 ani fiind urmarit cu atentie si de Chelsea Londra si Tottenham Hotspur.

Potrivit jurnalistilor de la cotidianul Daily Mirror, Dorin Rotariu e cel mai urmarit pusti din Liga I in acest moment, iar Dinamo ar putea sa dea lovitura in luna ianuarie. In ciuda faptului ca sunt mai multe echipe care il monitorizeaza, sursa citata anunta ca Manchester United e favorita sa obtina semnatura tanarului dinamovist.

David Moyes se bazeaza in acest moment pe tanarul de 18 ani Adnan Januzaj si vrea sa aduca si alti tineri alaturi de el. “Scoterii scotianului l-au urmarit atent iar discutiile au ajuns la nivel de semnatura”, scrie Mirror.

Sursa foto: gsp.ro, dailymirror.co.uk