DALAI LAMA a DEZVALUIT ce calitate trebuie sa aiba SUCCESORUL sau daca ar fi FEMEIE

DALAI LAMA, liderul spiritual exilat al budismului tibetan, a dezvaluit ca SUCCESORUL sau ar putea fi, in premiera, o FEMEIE. Totusi, a adaugat ca aceasta ar trebui sa fie “foarte, foarte placuta” si cu “o FATA FRUMOASA”.

“Desigur, spun de ani de zile ca, daca CIRCUMSTANTELE vor fi adecvate, o femeie DALAI LAMA ar putea fi mai utila slujirii lui Buddha Dharma”, a spus actualul purtator al titlului de DALAI LAMA, in varsta de 78 de ani, aflat in vizita in Toscana din 10 iunie.

“O femeie DALAI LAMA cu o FATA URATA nu ar servi prea mult acestui scop”, a comentat DALAI LAMA, potrivit Corriere della Sera, citat de DPA.

Citeste si: Dalai Lama si-a facut cont pe Instagram

Intrebat in interviu despre PAPA FRANCISC, el a spus ca il vede pe pontiful catolic ca pe un om angajat sa ii faca pe oameni sinceri, cinstiti si deschisi, aplaudand decizia acestuia de a-l concedia pe Franz-Peter Tebartz-van Elst, care in martie anul acesta si-a pierdut pozitia de episcop al orasului german Limburg dupa ce s-a descoperit ca a cheltuit 31 milioane de euro pentru renovarea resedintei sale oficiale.

“Ca pastor al Bisericii propovaduiesti umilinta, dar traiesti in lux? PAPA a considerat aceasta drept o contradictie, o ipocrizie: sa predici un lucru si sa practici altceva. Acest Papa urmeaza invataturile cu determinare si transparenta si il ADMIR”, a spus DALAI LAMA.

Citeste si: Dalai Lama, aflat la Washington, a atras atentia asupra disparitatilor dintre bogati si saraci in SUA 

Intrebat despre convertirea la budism a unor celebritati precum Richard Gere, Sharon Stone si Sting, liderul spiritual al acestei religii a spus ca oamenii sufera de o “mare confuzie” dupa ce “isi schimba credinta”.

“Daca cineva este intr-adevar atras de budism, eu le spun: ‘Ganditi-va cu atentie, acesta nu este un moft ‘. Daca acea persoana conchide, in cele din urma, ca este cu adevarat potrivita pentru el sau ea, este liber sa se converteasca”, a mai spus DALAI LAMA. 

Sursa foto: washington post