Dale de pavaj vibrocomprimate – de ce sunt cele mai rezistente

Curtea unei case private este un loc căruia i se atribuie o mulțime de sarcini. Amenajarea cu dale de pavaj este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai atractive acoperiri din punct de vedere estetic. În curtea casei copii se joacă, familia poate lua masă, și asta că să nu mai vorbim de mișcarea constanța a tuturor membrilor gospodăriei. Pe de altă parte, teritoriul adiacent ar trebui să respecte principiile generale ale designului peisajului și să fie în armonie cu clădirile din jur. Prin urmare, amenajarea curții unei case private trebuie să fie nu numai puternică și durabilă pentru a rezistă la toate sarcinile, ci și destul de plăcută vizual.

Dale de pavaj vibrocomprimate

Când vorbim de dale pavaj vibrocomprimate, acestea sunt adesea folosite pentru a organiza teritoriul unei case. Nu numai platformele sunt așezate din el, ci și căile. Avantajul major al acestora este că sunt vibrocomprimate, ceea ce înseamnă că sunt foartre rezistente. Mai exact, au o rezistență de până la 3 ori mai mare decât cea a betonului turnat.

Dalele de pavaj vibrocomprimate Star Stone se disting prin durabilitate ridicată și rezistență la îngheț și pot suportă trafic auto până în 3,5 tone.

Astfel, aceste pavaj dale reprezintă o imagine deosebit de atractivă, iar din punct de vedere al performanței, practic nu este cu nimic inferioară pietrei naturale. Pentru curte – această este de fapt o acoperire ideală.

Avantajele dalelor de pavaj vibrocomprimate Star Stone includ:

–          aspect modern și capacitatea de a crea o varietate de modele;

–          durabilitate;

–          prietenoase cu mediul;

–          rezistență la îngheț – dezgheț

–          capacitatea de a așeza acoperirea pe o suprafață neuniformă;

–          ușor de curățat, nu necesită întreținere specială

–          sunt antiderapante

–          se pretează a fi montate atât la exterior, cât și la interior.

Astăzi, dalele de pavaj în curtea propriei case sunt un must-have. Deși există multe opțiuni de amenajare a zonei locale, dalele de pavaj rămân unele dintre cele mai populare. Cererea pentru acest material de construcție crește în fiecare an din simplu motiv că dalele s-au impus că un strat durabil și de încredere pentru îmbunătățirea spațiului gospodăriilor.