DALPA isi prezinta dispozitivul inovator de alimentare cu lichid de parbriz la salonul INVENTIKA 2016

Sub sloganul “Impreuna pentru o lume curata”, compania DALPA este prezenta incepand de astazi, 12 octombrie, la standul 40 din Salonul de inventii si inovatii INVENTIKA, ce are loc in cadrul Pavilionului expozitional C1 de la Romexpo, pentru a promova dispozitivul inovator de alimentare cu lichid de parbriz al autovehiculelor.

DALPA este un dispozitiv unic in lume, ce mixeaza eficient lichidul concentrat, stocat in interiorul sau, cu apa de la retea si produce pe loc o solutie de spalare a parbrizului, a carui livrare se face direct catre autovehicule prin intermediul unui furtun prevazut cu cap pistol. Intreg sistemul a fost conceput cu scopul de a rezolva o problema reala, respectiv eliminarea disconfortului creat de achizitionarea, manipularea si alimentarea cu lichid de parbriz prin metoda clasica.

Metoda utilizata pana in prezent presupune folosirea unor  recipiente din plastic (pungi, bidoane) respectiv ambalarea si transportarea unei cantitati mari de apa aflata in compozitia acestuia (pana la 99% din volum). De peste 150 de ani aceasta metoda nu s-a schimbat.

Avantajele noului serviciu oferit prin intermediul DALPA:

–              elimina costurile asociate ambalarii in recipiente din plastic;

–              elimina transportul unor cantitati mari de solutie (99% apa) de la producator la distribuitor;

–              reduce costurile asociate depozitarii si manipulari acestor recipiente;

–              elimina inconvenientul de a alimenta rezervorul de lichid de parbriz din recipiente mari, voluminoase, greu de manipulat, cat si disconfortul cauzat de depozitarea acestora in portbagajul automobilului.

–              elimina problema deversarilor necontrolate si reciclarii recipientelor de plastic utilizate.

CITESTE SI: DALPA – TOTUL ESTE MULT MAI CLAR ACUM!

Un dispozitiv DALPA, impreuna cu o cutie de concentrat (BIB) de 10 l poate echivala cu 200 de recipiente clasice din plastic pentru  lichid de parbriz diluat de 5 l! Lichidul concentrat DALPA de 10 l cu dilutie 1% poate genera pana la 1000 l solutie de parbriz.

Prin utilizarea acestui tip de serviciu, fiecare isi aduce aportul personal la protejarea mediului inconjurator. Este aparent un gest marunt, dar ale carui implicatii sunt foarte importante pentru scaderea consumului de mase plastice in viitor.

Dispozitivul DALPA este:

Eficient pentru ca alimentarea cu lichid de parbriz se face direct, simplu si rapid.                      

Simplu datorita metodei de alimentare similara cu cea a carburantului.                                        

 –Rapid pentru ca permite alimentarea simultana cu cea a carburantului, economisindu¬-se timpul alocat exclusiv achizitionarii si alimentarii cu lichid de parbriz la bidon.

Ieftin pentru ca elimina costurile de ambalare, transport si depozitare.                                      

 –Ecologic pentru ca reduce drastic consumul ambalajelor din material plastic                             

 –Continuu pentru ca distributia se face neintrerupt datorita sistemului automatizat incorporat.

Displayul DALPA indica prin led luminos pretul/litru, cantitatea alimentata si pretul total, asigurand astfel o utilizare usoara si rapida.

DALPA este un brand 100%  romanesc, inregistrat si brevetat.

INVENTIKA – Salonul de inventii si inovatii va avea loc intre 12-15 octombrie 2016, in Pavilionul C1 din Centrul Expozitional Romexpo, in aceeasi perioada cu TIB – Targul Tehnic International Bucuresti si ExpoEnergiE  – Targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale.

Salonul se adreseaza inventatorilor, cercetatorilor, academicienilor si tuturor celor care impartasesc ideea ca inovatia este motorul pe care se bazeaza evolutia.

Sursa foto: dalpa.ro