DALPA la INVENTIKA – 4 zile de inovatie 100% romaneasca

Sub sloganul “Impreuna pentru o lume curata!”, compania DALPA a fost prezenta la Salonul de inventii si inovatii INVENTIKA, promovand dispozitivul inovator de alimentare cu lichid de parbriz al autovehiculelor.

Incepand de joi si pana sambata, potentialii clienti si parteneri, presa si toti vizitatorii care au trecut pragul standului 40 din Invetika au aflat care sunt beneficiile economice, ecologice si logistice pe care le genereaza inovatorul dispozitiv DALPA.

Peste 200 de vizitatori au completat talonul DALPA si au beneficiat de un plin gratuit cu lichid de parbriz LiquiDalpa, in parcarea B a Romexpo.

Chiar daca Salonul Invetika s-a incheiat, echipa DALPA va asteapta la SAB, Salonul Auto Bucuresti si Accesorii, din 20 octombrie!

Dalpa este un brand 100%  romanesc, inregistrat si brevetat. Avantajele noului serviciu oferit prin intermediul Dalpa:

–              elimina costurile asociate ambalarii in recipiente din plastic;

–              elimina transportul unor cantitati mari de solutie (99% apa) de la producator la distribuitor;

–              reduce costurile asociate depozitarii si manipulari acestor recipiente;

–              elimina inconvenientul de a alimenta rezervorul de lichid de parbriz din recipiente mari, voluminoase, greu de manipulat, cat si disconfortul cauzat de depozitarea acestora in portbagajul automobilului.

–              elimina problema deversarilor necontrolate si reciclarii recipientelor de plastic utilizate.

Un dispozitiv DALPA, impreuna cu o cutie de concentrat (BIB) de 10 l poate echivala cu 200 de recipiente clasice din plastic pentru  lichid de parbriz diluat de 5 l! Lichidul concentrat DALPA de 10 l cu dilutie 1% poate genera pana la 1000 l solutie de parbriz.

In momentul de fata, firma DALPA Industries srl, produce doua tipuri de aparate:

    – DALPA Basic –  prevazut cu doua compartimente pentru concentrat LiquiDalpa (de vara sau iarna) a cate 10 litri, destinat parcurilor  mari de autovehicule, spalatoriilor auto, service-urilor auto etc. Dispozitivul dispune de un post de alimentare complet – afisaj, furtun, pistol precum si de softul necesar pentru fiscalizare prin case de marcat.

    – DALPA Premium-  prevazut cu sase compartimente pentru concentrat (6x10l), destinat statiilor de alimentare cu carburant. Dispozitivul dispune de pana la opt posturi de alimentare complete – afisaj, furtun, pistol, putand alimenta in paralel pana la opt autovehicule. Dispozitivul are o interfata asemanatoare pompelor de carburant, incadrandu-se in mod armonios liniilor de pompe deja existente. Plata se va face la casa de marcat, pe acelasi bon cu carburantul, prin intermediul softului inclus.

Sursa foto: dalpa.ro