DALPA la SAB 2016 – lansarea noului dispozitiv DALPA PREMIUM 6, adaptat statiilor de combustibil

Sub sloganul “Impreuna pentru o lume curata!”, compania DALPA INDUSTRIES a fost prezenta la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii ce s-a desfasurat in perioada 20-30 octombrie, promovand conceptul unic de alimentare automata cu lichid de parbriz al autovehiculelor, precum si noul dispozitiv DALPA PREMIUM 6, gandit special pentru nevoile si designul statiilor de combustibil.

Timp de 11 zile, am prezentat tuturor vizitatorilor care ne-au trecut pragul beneficiile economice, ecologice si logistice ale sistemului inovator DALPA. Dispozitivul DALPA BASIC de la stand are un nou proprietar si va contribui decisiv la economisirea de timp, bani si recipiente de plastic in cadrul service-ului auto in care va fi amplasat, incepand de la 1 noiembrie.

Mai mult de 500 de vizitatori au completat talonul DALPA si au beneficiat de un plin gratuit cu lichid de parbriz LiquiDalpa, de la dispozitivul nostru din parcarea SAB. Un dispozitiv Dalpa, impreuna cu o cutie de concentrat LiquiDalpa (BIB) de 10 litri poate echivala cu 200 de recipiente clasice din plastic pentru  lichid de parbriz diluat de 5 litri!  Lichidul concentrat LiquiDalpa Summer de 10 litri cu dilutie 1% poate genera pana la 1000 litri solutie de parbriz, iar lichidul concentrat LiquiDalpa Winter are o diluție variabilă, ajustabilă conform temperaturii exterioare.

In momentul de fata, compania DALPA INDUSTRIES, produce doua tipuri de aparate:

    – DALPA BASIC –  prevazut cu doua compartimente pentru concentrat LiquiDalpa (de vara sau iarna) a cate 10 litri, destinat parcurilor  mari de autovehicule, spalatoriilor auto, service-urilor auto etc. Dispozitivul dispune de un post de alimentare complet – afisaj, furtun, pistol precum si de softul necesar pentru fiscalizare prin case de marcat.

    – DALPA PREMIUM –  prevazut cu sase compartimente pentru concentrat (6x10l), destinat statiilor de alimentare cu carburant. Dispozitivul dispune de pana la opt posturi de alimentare complete – afisaj, furtun, pistol, putand alimenta in paralel pana la opt autovehicule. Dispozitivul are o interfata asemanatoare pompelor de carburant, incadrandu-se in mod armonios liniilor de pompe deja existente. Plata se va face la casa de marcat, pe acelasi bon cu carburantul, prin intermediul softului inclus.

Echipa DALPA va asteapta cu drag la urmatoarele evenimente!

Sursa foto: dalpa.ro