DALPA – TOTUL ESTE MULT MAI CLAR ACUM!

DALPA este un DISPOZITIV inovator, unic in lume, ce mixeaza un lichid de parbriz concentrat, cu apa din reteaua locala, pentru obtinerea solutiei de spalare a parbrizului.

Conceptul DALPA

DALPA este un dispozitiv unic la nivel mondial, destinat prepararii si distribuirii lichidului pentru spalat parbrizul. Dispozitivul este conceput special pentru utilizare in locurile cu flux mare de autovehicule, precum statiile de distributie a carburantilor, garajele societatilor cu parcuri auto mari, spalatorii auto etc.

Suntem la incepul secolului 21 iar metoda de alimentare cu lichid de parbriz nu s-a schimbat de la aparitia sa. Absenta acestui tip de serviciu genereaza un disconfort mare conducatorului auto. Conceptul DALPA ofera un serviciu inovator care isi propune sa indeplineasca asteptarile consumatorului secolului 21: este usor de folosit, eficient si de calitate superioara.

Conceptul DALPA consta intr-un dispozitiv de alimentare cu lichid de parbriz, care, impreuna cu o cutie de tip „bag in box” (BiB) de superconcentrat liquiDALPA, poate produce pana la 1000 de litri de lichid de parbriz. Astfel, se elimina o serie de probleme care privesc consumul de material plastic, transportul si depozitarea recipientelor clasice, diminuand considerabil costurile.

DALPA INDUSTRIES  pune mare accent pe calitatea produselor. Linia de ambalare a lichidului concentrat este una de ultima generatie, iar pentru asamblarea dispozitivului sunt folosite materiale si echipamente de cea mai inalta calitate. Conceptul DALPA faciliteaza o alimentare precisa si comoda la un pret corect. DALPA reprezinta solutia optima pentru clientii care:

isi pretuiesc timpul si spatiul;
apreciaza beneficiile legate de tehnologie;
sunt orientati catre protejarea mediul inconjurator;
cauta o metoda simpla, eficienta si rapida pentru a alimenta autovehiculul cu lichid de parbriz.

Design si date tehnice

Design-ul dispozitivul DALPA a fost atent studiat pentru a fi usor de utilizat de catre client si pentru a se putea integra in design-ul statiilor destinate alimetarii cu carburanti, a parcurilor auto etc. Soft-ul cu care este prevazut dispozitivul permite afisarea in timp real a cantitatii cu care s-a alimentat si suma de plata.

Ce ofera DALPA?

Gama de produse DALPA include proiectarea, productia si instalarea dispozitivul DALPA, precum si comercializarea concentratului folosit pentru prepararea lichidului de parbriz – LiquiDALPA (oferit intr-un mod de ambalare economic, modern, sigur si eficient – sistemul „bag in box”). Totodata se ofera servicii de garantie si post-garantie tuturor partenerilor.

Lichid de parbriz DALPA:

– putere mare de curatare;
– reduce riscul depunerilor de calcar;
– puternic efect degresant;
– nu ataca vopseaua, suprafetele cromate, cauciucul sau masele plastice;
– miros placut.

REZERVE

liquiDALPA Summer – rezerva BIB (bag in box) cu 10 L superconcentrat (echivalent a 1000 L lichid de parbriz – dilutie 1%);
liquiDALPA Winter – rezerva BIB (bag in box) cu 10 L superconcentrat (echivalent a 100 L lichid de parbriz – dilutie 10%).

AVANTAJE pentru CLIENTII DALPA

Functionalitate: usor de utilizat, amplasarea dispozitivului permite alimentarea facila de catre conducatorul auto/ client sau de catre personalul din benzinarie;

Valoare: permite achizitionarea exacta a cantitatii dorite;

Facturare: soft-ul dispozitivului, complet integrat cu cel al pompelor de alimentare cu combustibil permite achitarea contravalorii lichidului de parbriz alimentat odata cu combustibilul;

Distributie: costuri reduse de transport si depozitare, datorita solutiei super-concentrate;

Costuri investitionale minime pentru statia de alimentare cu carburant, in conditiile introducerii contractului de comodat in relatia de parteneriat dintre companie si statia de alimentare;

Control mai bun asupra perisabilitatii produsului cu impact in valoare stocuri;

Impactul la raft: nu ocupa spatiu la raft, permitand diversificarea gamei de produse comercializate; Capitalizarea apetitului consumatorilor catre produse cu amprenta locala. Romanesc versus international castiga teren ca dimensiuni de diferentiere a brandurilor in mintea consumatorilor.

Sustenabilitate: produsul are un caracter profund ecologic pentru ca nu presupune ambalare individuala (la bidoane, sticle etc.) – utilizarea unui astfel de serviciu promoveaza un comportament etic fata de mediu, tendinta care este imbratisata de segmentul de clienti care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru produse ecologice.

DALPA INDUSTRIES este o companie cu capital privat romanesc 100%, infiintata in anul 2010 sub brevet romanesc si european, care are ca principal obiect de activitate productia si comercializarea primului dispozitiv din lume care produce si distribuie lichid de parbriz direct in rezervorul autovehiculelor.

DALPA INDUSTRIES este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti, care mizeaza pe crearea unei noi culturi in randul consumatorilor, prin dezvoltarea continua a produsului si oferirea unor servicii de calitate.