DAMBOVITA: PERCHEZITII la doua institutii PUBLICE. Sunt vizate si doua JURNALISTE. UPDATE

Politisii din Dambovita efectueaza, marti dimineata, o serie de sapte PERCHEZITII domiciliare si pun in executare 26 de MANDATE de ADUCERE in cadrul unui dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de SANTAJ, ABUZ in SERVICIU si infractiuni conexe faptelor de coruptie.

UPDATE 09.10: Printre suspecti se numara si un administrator public de la Primaria Vulcana Pandele din Dambovita. Se fac PERCHEZITII si la Inspectoratul Scolar din Dambovita. E vorba despre faptul ca administratorul public a incheiat contracte de deratizare cu mai multe scoli, santajand directorii acestora. Barbatul detine si un cotidian online, iar in dosar sunt implicate si doua jurnaliste.

“La data de 19 ianuarie a.c., politistii Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita efectueaza 7 perchezitii, pe raza judetului DAMBOVITA, dintre care 2 la institutii publice si 5 la locuintele unor persoane fizice”, potrivit comunicatului remis de Inspectoratul General al Politiei Romane.

Activitatile se desfasoara in cadrul unui dosar penal instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Targoviste, in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de santaj, abuz in serviciu si infractiuni conexe faptelor de coruptie.

Actiunea beneficiaza de sprijinul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii (SRI).

Sursa foto: adevarul