Dâmbovița: Polițiști amenințați cu moartea din cauza păcănelelor

Doi polițiști din Dâmbovița au fost amenințați cu moartea, în noaptea de marți spre miercuri, de rudele unui bărbat care, supărat că a pierdut la jocurile de noroc, a distrus aparatul. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru distrugere și ultraj și altul pentru purtare abuzivă, transmite Mediafax.
 
Reprezentanții Poliției Dâmbovița au declarat, miercuri, că incidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, în Titu. Polițiștii au fost chemați să intervină după ce un bărbat de 48 de ani, a distrus un aparat de jocuri de noroc, nemulțumit că nu a câștigat. Întrucât, bărbatul a refuzat să se legitimeze și i-a înjurat pe oamenii legii, bărbatul a fost condus la sediul poliției. În timp ce era audiat, rudele au venit la sediul Poliției și au început să îi amenințe pe anchetatori cu moartea.

“În timp ce bănuitul se afla la audieri, rudele acestuia, care erau în fața sediului poliției și tulburau ordinea și linistea publică au amenințat cu moartea politiștii și au sunat la Ambulanță declarând că bănuitul este agresat de polițiști. Acesta a fost transferat la spital întrucat a solicitat acest lucru”, arată Poliția Dâmbovița.

Cinci persoane au fost amendate, valoarea sancțiunilor fiind de 5.300 de lei. Polițiștii au deschis dosare penale pentru distrugere și ultraj, precum și pentru purtare abuzivă întrucât rudele bărbatului spun că acesta a fost agresat de oamenii legii.

Sursa foto: realitatea