Dambovita: trei persoane SALVATE de jandarmi dupa ce au fost surprinse de VIITURA

Pompierii damboviteni au intervenit la SALVAREA a doua persoane aflate in masini surprinse de VIITURA si la SALVAREA uneia care a fost surprinsa de ape, ce se urcase intr-un copac, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita.

”In comuna Petresti, sat Puntea de Greci — Garda de Interventie Visina a intervenit cu o autospeciala si 4 subofiteri pentru: indiguire si evacuarea apei din doua case; SALVAREA unei persoane dintr-un utilaj agricol surprins de VIITURA; SALVAREA unei persoane dint-un autoturism surprins de VIITURA; repunerea unui autoturism pe partea carosabila.

Citeste si: COD ROSU DE INUNDATII PENTRU 7 JUDETE, IN VIGOARE PANA VINERI

In comuna Petresti, sat Greci (zona balastiera) — Detasamentul de Pompieri Gaesti a actionat cu o autospeciala si 3 subofiteri pentru SALVAREA unei persoane izolata, surprinsa de apa, care s-a refugiat intr-un copac”, se arata in comunicatul ISU Dambovita.

Totodata, potrivit Jandarmeriei Olt, 39 de persoane au fost SALVATE in judet, incepand de marti. In localitatile inundate au actionat 60 de jandarmi .

BILANT INUNDATII: UN MORT SI PATRU PERSOANE DISPARUTE. UN DIG SE AFLA IN PERICOL IN ARGES

Sursa foto: cristinascortariu.blogspot.ro