Dambovita: Un urs a atacat, din nou! E a doua oara in aceasta duminica!

Un urs a atacat, iarasi, in judetul Dambovita! De aceasta data, un barbat de 58 ani din localitatea Varfuri a intrat in colimatorul uriasului animal. De dimineata, o ursoaica, alaturi de puiul ei, atacase doi barbati, tata si fiu, tot in aceeasi comuna!

Barbatul de 58 de ani se afla in livada sa, in localitatea Varfuri, din apropierea orasului Targoviste. Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Doua persoane, tata si fiu, au fost atacate, duminica dimineata, de o ursoaica, tot la Varfuri, in timp ce se aflau intr-un grajd din gospodarie. La fata locului au ajuns doua echipaje medicale.

“Din primele date rezulta ca tatal, un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani, a suferit o plaga la mana, iar baiatul acestuia are zgarieturi. Ambii sunt constienti si au fost preluati de catre echipajele medicale SAJ si SMURD, care ii vor tranporta la spital. Incidentul ar fi avut loc, conform relatarilor victimelor, in momentul in care aceasta ursoaica cu pui a coborat din padure in gospodaria oamenilor, aflati in grajd, iar acestia probabil ca au incercat sa o alunge, dar ursoaica aflata probabil in cautare de hrana i-a atacat”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Dambovita, Eduard Telea, pentru Romania Tv.

Sursa foto: toateanimalele.ro