Dan Barna și-a lansat campania de strângere de semnături în absența lui Dacian Cioloș

Prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a lansat, miercuri, campania de strângere de semnături, însă Dacian Cioloș a lipsit de la eveniment. Acesta are un deces în familie și nu a putut fi prezent.

În discursul de lansare, Dan Barna a spus că va fi un președinte ”full time”, asta după ce i-a reproșat în mai multe rânduri lui Klaus Iohannis că este absent din societate.

”Ne propunem să strângem cel puțin 300.000 de semnături, având în vedere că timpul este scurt, dar cu siguranță vom asigura un număr mai mare de semnături. Eu voi fi un președinte full-time, care este prezent în toată viața comunității, nu doar la crize. Un președinte care să restabilească încrederea în România este esențial. Ceea ce voi face, după ce voi ajunge la Cotroceni va fi să fiu un președinte implicat și prezent.

Nu vreau să vorbesc despre greșelile președintelui actual. Vom avea la dispoziție dezbaterile din campanie. Oamenii au nevoie de prezența președintelui, de încredere, de direcție. Vom avea dezbaterile din campanie, care cu siguranță vor face deliciul telespectatorilor. ”, a spus Dan Barna.
 
Sursa foto: adevarul