Dan BITTMAN dezvaluie motivul pentru care a plecat de la X FACTOR

Dan Bittman, plecat recent din trustul Intact, a vorbit, pentru Ring, despre motivele care au dus la incetarea contractului cu producatorii emisiunii “X FACTOR”. Artistul a declarat ca nu s-a certat cu cei de la Antena 1, televiziune care difuzeaza talent-show-ul, insa a decis sa incheie colaborarea ca jurat deoarece nu s-a simtit tocmai bine in aceasta postura.

Altfel spus, lui Dan Bittman i-a fost greu sa treaca de la rolul de moderator de emisiune, pe care l-a avut la TVR, la cel de jurat.

“In juriul unei emisiuni nu ma simt in largul meu. Nu as mai vrea in niciun juriu. Nu stiu daca e oportun sa mai fac o emisiune, dar daca voi fi solicitat de alte televiziuni, sau chiar de Antena, nu voi refuza. Nu ne-am despartit certati, e normal ce s-a intamplat. Ei stiu mai bine ce e mai potrivit pentru ei”, a dezvaluit Dan Bittman pentru cei de la Ring.

Vocalistul trupei Holograf a prezentat timp de cinci ani emisiunea “Danutz SRL”, de la TVR 1, iar de la emisiunea “X Factor” a plecat dupa difuzarea celei de-a treia editii.

Citeste si: Dan Bittman, audiat la Inalta Curte in dosarul in care este cercetata Monica Iacob Ridzi 

Potrivit speculatiile facute de presa tabloida, Horia Brenciu i-a luat locul lui Dan Bittman la Antena 1.

Gurile rele spun ca televiziunea din Baneasa ar fi decis sa-l scoata pe faras pe Dan Bittman, pentru ca acesta ar fi acceptat sa apara intr-un episod al unui serial de la un alt post de televiziune.

Conform Spynews, Dan Bittman a incalcat astfel contractul de confidentialitate pe care il semnase in prealabil cu Antena 1. Dan Bittman a filmat pentru un episod al serialului “Fetele lu’ Dom Profesor” de la postul de televiziune Kanal D.