Dan Bittman i-a făcut curte Andreei Marin. Ce răspuns a primit solistul de la Holograf

Dan Bittman prezintă emisiunea Antitalent, iar în prima ediție a avut-o ca invitat chiar pe Andreea Marin. Cei doi au fost la un pas de a forma un cuplu în urmă cu ani de zile, însă vedeta l-a refuzat. Acum, cântărețul a povestit despre apropierea dintre ei.

Guest starul primei ediții a emisiunii a fost Andreea Marin, scrie viva.ro. Voi aveți o poveste veche… Ai recunoscut că este una dintre puținele femei care nu s-au lăsat cucerite de tine. Cum s-au întâmplat atunci lucrurile? Și cum a fost să îngenunchezi, cu inelul în mână, în fața ei și să te vezi refuzat? A doua oară…

Citește și: KANAL D VREA SĂ-I DEA DECISIVA CONCURENTULUI PRO TV!

”Bineînțeles, cred că toată lumea și-a dat seama că cererea în căsătorie din cadrul show-ului a fost un scenariu, dar au fost și reacții spontane. Eu și Andreea ne știm de foarte, foarte mulți ani și, da, am recunoscut că mi-a plăcut în anii tinereții, dar asta nu înseamnă că am dat curs acum trăirilor de atunci. Eu o apreciez foarte mult, iar noi doi am rămas într-o relație foarte strânsă de prietenie, ce s-a păstrat cu trecerea timpului. Pe platou ne-am înțeles formidabil, este un om căruia nu îi poți contesta experiența în televiziune”, a declarat Bittman pentru sursa citată.

Sursa foto: viva.ro