Dan Bittman o desființează pe Andreea Esca: Și-a înscenat boala COVID-19!

Dan Bittman a lansat o serie de acuzații extrem de grave la adresa prezentatoarei de televiziune Andreea Esca. Artistul este convins că imaginea postului Pro Tv nu a fost niciodată bolnavă de coronavirus și că totul a fost numai o înscenare ordinară.

Dan Bittman este sigur că Andreea Esca este una dintre persoanele cunoscute care au fost plătite să declare că a fost bolnavă de coronavirus pentru a speria lumea.

În timpul unei emisiuni moderate de Mădălin Ionescu, Dan Bittman a făcut aceste afirmații care vor pune capăt prieteniei dintre cele două vedete: „Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor… Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat”, a declarat Dan Bittman.

„Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem”, a mai spus cântărețul. „Nu aşa se trece (n.r. prin boala COVID-19) şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice!”, conchide solistul trupei Holograf.

Sursa foto: facebook