DAN CONDREA A MURIT. ACCIDENT sau SINUCIDERE? Luna asta ar trebui sa aflam raspunsul

Luna acesta aflam daca DAN CONDREA (foto), patronul HEXI PHARMA, s-a sinucis sau daca moartea lui a fost un accident provocat fie din neatentie, fie din cauze tehnice, a anuntat procurorul general, AUGUSTIN LAZAR.

Varianta unei crime a fost exclusa de anchetatorii care instrumenteaza acest dosar. “Va fi o solutie in legatura cu accidentul in aceasta luna. Este in curs de finalizare, din datele pe care le am, expertiza si vom putea solutiona intr-un termen rezonabil acest dosar”, a declarat duminica AUGUSTIN LAZAR inainte de evenimentele organizate cu ocazia Zilei Justitiei, informeaza News.ro.

CITESTE SI: DAN CONDREA A MURIT: STENOGRAMA PRIMULUI APEL LA 112

Procurorul general al Romaniei a spus ca si in ceea ce priveste celalalt dosar care priveste diluarea dezinfectantilor. administrarea probatoriului se apropie de fina. Acum urmeaza ca persoanele care se considera lezate sa comunice daca se constituie parti civile si solicita daune in procesul penal.

DAN CONDREA, patronul HEXI PHARMA, a MURIT in 22 mai, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac, pe un drum judetean, intre localitatile Corbeanca si Buftea. Investigatia privind decesul lui DAN CONDREA este facuta de aceiasi procurori care fac ancheta in dosarul dezinfectantilor HEXI PHARMA.

Sursa foto: gsp