DAN COSTESCU: Autostrada TRANSILVANIA ar putea fi finalizata pana in 2020, daca se vor respecta procedurile

Ministrul Transporturilor, DAN COSTESCU, a declarat luni ca Autostrada Transilvania ar putea fi data in folosinta pana in 2020, daca vor fi respectate termenele actuale pentru tronsoane, informeaza Agerpres. 

“Termenele pentru sectoarele partiale care vor fi date in folosinta au fost prezentate si in plenul Senatului si in plenul Camerei. Prefer sa ma opresc la ele, cu toate ca, evident, colegii lucreaza si la termenul mare, care este derivat din termenele mici. Avem termene si pentru acestea, incepand, sa zicem, din 2017 si pana in 2020. Daca se vor respecta procedurile care au fost puse si va intra si ordonanta pentru accelerarea proiectelor mari de infrastructura, este posibil sa fie gata (Autostrada Transilvania – n. r.) pana in 2020, pentru unele tronsoane chiar cu devansari de termene”, a estimat COSTESCU.

CITESTE SI: MINISTRUL TRANSPORTURILOR, invitat luni la “Ora Guvernului” pentru a explica situatia Autostrazii Transilvania

Seful de la Transporturi a facut aceste declaratii in cadrul dezbaterii de la “Ora Guvernului”, din plenul Camerei Deputatilor.

Sursa foto: voceatransilvaniei